Matematik
Opgave 3.055 1-årigt forløb til A-niveau
20. november 2006 af
SirBille (Slettet)
Hej.
Jeg skal lave opgave 3.055 i eksamensopgaver 1-årigt forløb til A-niveau.
Opgaven lyder at jeg skal bestemme løsningen til differentialligningen dy/dx = -16x/y som går gennem punktet P(0,1)
Det gør jeg så og får: y=+- (-16x^2 +2k)^0,5
og jeg bestemmer så k som fås til 2..
Mit problem er at jeg jo ikke kan tage kvadratroden af noget negativt.. Hvad er der galt?
Jeg skal lave opgave 3.055 i eksamensopgaver 1-årigt forløb til A-niveau.
Opgaven lyder at jeg skal bestemme løsningen til differentialligningen dy/dx = -16x/y som går gennem punktet P(0,1)
Det gør jeg så og får: y=+- (-16x^2 +2k)^0,5
og jeg bestemmer så k som fås til 2..
Mit problem er at jeg jo ikke kan tage kvadratroden af noget negativt.. Hvad er der galt?
Skriv et svar til: Opgave 3.055 1-årigt forløb til A-niveau
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
