Matematik
Regneforskrift 2 haster
20. november 2006 af
newroz (Slettet)
hey
min opgave står der
1. Regneforskrift for ret linje
Grafen for en lineær funktion går igennem punkterne P(-2,7 ; 1,9) og Q(6,4 ; -10,3).
a) Beregn regneforskriften for linjen igennem de to punkter
er det sådan
-10,3-1,9 -12,2
---------- = ------= -3,29
6,4-2,7 3,7
-10,3=-3,29+b
-10,3-3,29=+b
-7,01=b
-3,29x+-7,01=
er det sådan så man løser det
min opgave står der
1. Regneforskrift for ret linje
Grafen for en lineær funktion går igennem punkterne P(-2,7 ; 1,9) og Q(6,4 ; -10,3).
a) Beregn regneforskriften for linjen igennem de to punkter
er det sådan
-10,3-1,9 -12,2
---------- = ------= -3,29
6,4-2,7 3,7
-10,3=-3,29+b
-10,3-3,29=+b
-7,01=b
-3,29x+-7,01=
er det sådan så man løser det
Svar #1
20. november 2006 af H.O.T (Slettet)
y2-y1/x2-x1 =a
ligningen for en ret linje y = ax+b
tag koordinatsættet for et af punkterne og sæt det og a ind i ligningen . og isoler b
(husk at gange a med x ) ; )
ligningen for en ret linje y = ax+b
tag koordinatsættet for et af punkterne og sæt det og a ind i ligningen . og isoler b
(husk at gange a med x ) ; )
Skriv et svar til: Regneforskrift 2 haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
