Matematik
ligning- fremgangsmåde korekt?
20. november 2006 af
Sannaen (Slettet)
Gør jeg det her rigtigt ? /: Er meget itvivl, Synes det er ret kompliceret
3.) Solve the following simultaneous equations:
a) x – 2y = -11, 7x + y = -32
- (x) - (-2y) = - (-11), 7x +y = -32
7 * (-x +2y) = 7 * 11, 7x +y = -32
-7x + 14y = 77, 7x + y = -32
15y = 45
y = 3
b) 2x – y = 2, x + 3y =29
c) x + y = 19, -x + y =1
3.) Solve the following simultaneous equations:
a) x – 2y = -11, 7x + y = -32
- (x) - (-2y) = - (-11), 7x +y = -32
7 * (-x +2y) = 7 * 11, 7x +y = -32
-7x + 14y = 77, 7x + y = -32
15y = 45
y = 3
b) 2x – y = 2, x + 3y =29
c) x + y = 19, -x + y =1
Svar #1
20. november 2006 af mathon
a) x – 2y = -11, 7x + y = -32
- (x) - (-2y) = - (-11), 7x +y = -32
7 * (-x +2y) = 7 * 11, 7x +y = -32
-7x + 14y = 77, 7x + y = -32
15y = 45
y = 3 ...ER RIGTIGT NOK!!!
y = 3 substitueres i x – 2y = -11,
hvoraf
x – 2*3 = -11
x = -11+6
x = -5
- (x) - (-2y) = - (-11), 7x +y = -32
7 * (-x +2y) = 7 * 11, 7x +y = -32
-7x + 14y = 77, 7x + y = -32
15y = 45
y = 3 ...ER RIGTIGT NOK!!!
y = 3 substitueres i x – 2y = -11,
hvoraf
x – 2*3 = -11
x = -11+6
x = -5
Svar #2
20. november 2006 af Sannaen (Slettet)
Hva så med den her ?
b) 2x – y = 2, x + 3y = 29
- 2x - (– y) = - 2, 2 * (x + 3y) = 2 * 29
- 2x + y = - 2, 2x + 6y = 58
7y = 56
y = 8
Der er ingen x'er tilbage, hvad gør jeg så?
b) 2x – y = 2, x + 3y = 29
- 2x - (– y) = - 2, 2 * (x + 3y) = 2 * 29
- 2x + y = - 2, 2x + 6y = 58
7y = 56
y = 8
Der er ingen x'er tilbage, hvad gør jeg så?
Skriv et svar til: ligning- fremgangsmåde korekt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
