Matematik
Haster.. 2. Andengradsligninger
22. november 2006 af
2raan (Slettet)
opg 1.. 2(x-4)=-x+5-13+3x
opg 2.. 2+1/x = 7...
Opgavens forudsætninger skal fremgå og der skal redegøres for løsningsmetode og tankegang, og opgavens konklusion skal fremstå..
Jeg har problemer med andengradsligninger.. Så er der ikke en der vil hver sød at hjælpe.. !
opg 2.. 2+1/x = 7...
Opgavens forudsætninger skal fremgå og der skal redegøres for løsningsmetode og tankegang, og opgavens konklusion skal fremstå..
Jeg har problemer med andengradsligninger.. Så er der ikke en der vil hver sød at hjælpe.. !
Svar #2
22. november 2006 af 2raan (Slettet)
Jo... Den første har jeg fået til uløseligt.. den er falsk .. !
og opg 2 ved jeg ikke hvordan man løser.. Og jeg ved ikke hvad jeg skal skrive i opgavens forudsætninger, tankegang,løsnings metode, og konklusion..
og opg 2 ved jeg ikke hvordan man løser.. Og jeg ved ikke hvad jeg skal skrive i opgavens forudsætninger, tankegang,løsnings metode, og konklusion..
Svar #3
22. november 2006 af enevoldsenmartin (Slettet)
Jeg tror ikke på du selv har kigget på dem for at være ærlig, så her kommer kun et hurtigt svar:
Opg. 1:
2(x-4)=-x+5-13+3x
2x-8=-x+5-13+3x
Dette er ikke en andengradsligning, derfor skal den løses som en førstegradsligning med 2 ubekendte. Da jeg ikke gider løse opgaven for dig, rykker jeg ikke rundt på tallene.
Opgave 2:
2+1/x=7
1/x=5
1=5x
1/5=x
Igen ingen andengradsligning, faktisk en helt almindelig førstegradsligning, derfor jeg tror ikke du har kigget på dem, ellers har du skrevet dem forkert ind.
Matematik - Her styr på hvad du laver, det er dumt hvis du sidder med diskreminanten and so on ved disse opgaver. Ingen steder har du noget opløftet i anden? Hvordan får du det til en andengradsligning?
Opg. 1:
2(x-4)=-x+5-13+3x
2x-8=-x+5-13+3x
Dette er ikke en andengradsligning, derfor skal den løses som en førstegradsligning med 2 ubekendte. Da jeg ikke gider løse opgaven for dig, rykker jeg ikke rundt på tallene.
Opgave 2:
2+1/x=7
1/x=5
1=5x
1/5=x
Igen ingen andengradsligning, faktisk en helt almindelig førstegradsligning, derfor jeg tror ikke du har kigget på dem, ellers har du skrevet dem forkert ind.
Matematik - Her styr på hvad du laver, det er dumt hvis du sidder med diskreminanten and so on ved disse opgaver. Ingen steder har du noget opløftet i anden? Hvordan får du det til en andengradsligning?
Skriv et svar til: Haster.. 2. Andengradsligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
