Matematik
sin og cos
26. november 2006 af
mm :) (Slettet)
ok jeg har en ret vinklet trekant hvis vinkel b er 22 grade... og lille b er 90 cm.
Hvordan finder jeg de andre vinkler og sider? Skal bruge sin og cos...
Hvordan finder jeg de andre vinkler og sider? Skal bruge sin og cos...
Svar #1
26. november 2006 af mathon
sin(22?) = 90_cm/|AB|
|AB| = 90_cm/sin(22?)
|BC| = |AB|*cos(22?) = 90_cm/sin(22?)*cos(22?)=
<A = (90-22)?
|AB| = 90_cm/sin(22?)
|BC| = |AB|*cos(22?) = 90_cm/sin(22?)*cos(22?)=
<A = (90-22)?
Svar #3
27. november 2006 af Hallooo (Slettet)
Jeg ville sige følgende, er ikke sikker på, at det er rigtigt.
Sin(22)=90 cm/BC
Her finder du BC. Herefter kan du kan du finde hypotenusen ved hjælp af tan.
Sin(22)=90 cm/BC
Her finder du BC. Herefter kan du kan du finde hypotenusen ved hjælp af tan.
Skriv et svar til: sin og cos
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
