Matematik

Matematik aflevering {HASTER}

29. november 2006 af Chibi-chan (Slettet)
Hej er der ikke en eller anden der vil være sød at hjælpe mig med at løse denne her ligning:

13/3+x=-15/3

jeg kan nemlig ikke få den til at passe

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2006 af hackerjohn (Slettet)

x = (-15/3) - (13/3) = Løsningen

Skriv et svar til: Matematik aflevering {HASTER}

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.