Matematik
matematik hjælp
03. december 2006 af
afsharkizi (Slettet)
hej
Jeg kan ikke finde ud af denne her opgave ..
Opgaven er :
Røde fliser
Fås i størrelse 10x20 cm. Kasse med fliser 1 m2 kun 69.95
Hvor mange 10x20 cm fliser skaL der bruges til 1 m2?
Jeg kan ikke finde ud af denne her opgave ..
Opgaven er :
Røde fliser
Fås i størrelse 10x20 cm. Kasse med fliser 1 m2 kun 69.95
Hvor mange 10x20 cm fliser skaL der bruges til 1 m2?
Svar #1
03. december 2006 af LineAndersen95 (Slettet)
(1 m2 = 10000 cm2)
10cm x 20cm = 200 cm2
10000 cm2/200 cm2 = 50 fliser
10cm x 20cm = 200 cm2
10000 cm2/200 cm2 = 50 fliser
Skriv et svar til: matematik hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
