Matematik
arealer
03. december 2006 af
MissiMissy (Slettet)
hejsa vil bar høre hvordan man griber sådan en opgave an.. kan ikke finde ud af det...
det er opgave 1 e)
og siden er her:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2000/2000-8-1VUH.pdf
det er opgave 1 e)
og siden er her:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2000/2000-8-1VUH.pdf
Svar #1
03. december 2006 af Lurch (Slettet)
Det du skal se på er integralernes grænser og hvilke punktmængder de afgrænser.
1) grænserne indeholder kun M2, dvs S=M2=-17. husk at areal under 1. aksen er negativt!
2) her indeholder grænserne alle tre punktmængder, så
S=M1+M2+M3 =
1) grænserne indeholder kun M2, dvs S=M2=-17. husk at areal under 1. aksen er negativt!
2) her indeholder grænserne alle tre punktmængder, så
S=M1+M2+M3 =
Svar #2
03. december 2006 af MissiMissy (Slettet)
hmm har prøvet at gøre det du skriver men får nogle helt mærkelig,
1
S f(x)dx, hvordan regner jeg den??
-3
så må det være A=F(1)- F(-3)= -17???
men hvordan gør jeg det??
1
S f(x)dx, hvordan regner jeg den??
-3
så må det være A=F(1)- F(-3)= -17???
men hvordan gør jeg det??
Skriv et svar til: arealer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
