Matematik
rødder og potenser
04. december 2006 af
noveau (Slettet)
HVORFOR er kvadratrod 75 = 5*kvadratrod3..
Er der et menneske som kan give mig en logisk grund :S
Er der et menneske som kan give mig en logisk grund :S
Svar #1
05. december 2006 af ibibib (Slettet)
kvrod(75) = kvrod(25·3) = kvrod(25)·kvrod(3) = 5·kvrod(3).
Skriv et svar til: rødder og potenser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
