Matematik
(-5x+15Z+15 = x-3z-3) Er det ikke det samme?
06. december 2006 af
Snemanden (Slettet)
Hejsa
Et kort spg.
Skal bestemme en ligning for et plan. Jeg har fået den til -5x+15z+15=0, men i facitlisten skal det være x-3z-3=0..
Men så er det jeg mener, at det er det samme - at det er lige meget, hvad jeg skriver, da jeg bare kunne dividere med -5
Er det rigtigt?
Et kort spg.
Skal bestemme en ligning for et plan. Jeg har fået den til -5x+15z+15=0, men i facitlisten skal det være x-3z-3=0..
Men så er det jeg mener, at det er det samme - at det er lige meget, hvad jeg skriver, da jeg bare kunne dividere med -5
Er det rigtigt?
Svar #3
06. december 2006 af Gramstrup (Slettet)
Hele ideen med den slags ligninger er at man skal reducere så meget som overhovedet muligt. Derfor skal du altid dividere i en situation som denne.
Håber den forsinkede hjælp rent faktisk kan hjælpe dig :)
Håber den forsinkede hjælp rent faktisk kan hjælpe dig :)
Skriv et svar til: (-5x+15Z+15 = x-3z-3) Er det ikke det samme?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
