Matematik
matematik
07. december 2006 af
morten-2 (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe med at skrive formlen til den opgave.
på en såkaldt boligsparekonto indbetales 3000 kr. en gang om året i 5 år. på betingelse af, at pengene anvendes til boligformål, er renten 10% p.a.
a) hvor mange penge får man udbetalt, hvis pengene hæves til boligformål umiddelbart efter sidste indbetaling?
på en såkaldt boligsparekonto indbetales 3000 kr. en gang om året i 5 år. på betingelse af, at pengene anvendes til boligformål, er renten 10% p.a.
a) hvor mange penge får man udbetalt, hvis pengene hæves til boligformål umiddelbart efter sidste indbetaling?
Svar #1
07. december 2006 af bluegambler (Slettet)
Hint:
An = (b*((1 + x)^(n) - 1))/(x)
An = Beløbet lige efter sidste indbetaling
n = Antal terminer
x = rentefoden (procent/100)
b = Er den konteniuerlige indbetaling
An = (b*((1 + x)^(n) - 1))/(x)
An = Beløbet lige efter sidste indbetaling
n = Antal terminer
x = rentefoden (procent/100)
b = Er den konteniuerlige indbetaling
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
