Matematik

2 ligninger med 2 ubekendte

10. december 2006 af vans (Slettet)
hej
jeg får de her til nogle højst underlige resultater, nogle der gider hjælp?
hvilke tal skal jeg bruge får at få lige store koefficenter, når man nu bruger den metode..

1)
-18x+12y = 16
12x-8y = 10

2) 15x+24y = 765
35x+56y = 1971
3)
8x+13y = 2
13x+ 21y = 3

på forhånd tak...


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

Jeg tror ikke at 1 & 2 kan løses.

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2006 af downunderII (Slettet)

kender du matrix regning?

Svar #3
10. december 2006 af vans (Slettet)

nope..

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2006 af downunderII (Slettet)

okay så skal du i gang med at bruge insættelse metoden.. smil

Svar #5
10. december 2006 af vans (Slettet)

åh gud nu har jeg forsøgt med alt og det går bare ikk..

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. december 2006 af downunderII (Slettet)

Jeg kan ikke lige huske hvordan man laver det, men hvornår skal du bruge det?

Skriv et svar til: 2 ligninger med 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.