Matematik
matematik
10. december 2006 af
line-jensen (Slettet)
er der nogen der kan forklar hvad kapitalfremskrivning er og skrive formlen.
tak på forhånd
tak på forhånd
Svar #1
10. december 2006 af Malika (Slettet)
håber det kan hjælpe..:)
http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/rente.html#rente
Svar #2
10. december 2006 af line-jensen (Slettet)
jeg ar regnet en opgave men jeg ved ikke om det er rigtig kan i hjælpe?
på en såkaldt boligsparekonto indbetales 3000 kr. en gang om året i 5 år. på betingelse af at pengene anvendes til boligformål er renten 10% p.a.
a) hvor mange penge får man udbetalt, hvis pengene hæves til boligformål umiddelbart efter sidste inbetalinge?
A=3000*(1,1^5-1)/0,1= 18,3
på en såkaldt boligsparekonto indbetales 3000 kr. en gang om året i 5 år. på betingelse af at pengene anvendes til boligformål er renten 10% p.a.
a) hvor mange penge får man udbetalt, hvis pengene hæves til boligformål umiddelbart efter sidste inbetalinge?
A=3000*(1,1^5-1)/0,1= 18,3
Svar #3
10. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)
Når du opretter et nyt indlæg, vil jeg råde dig til at tillægge det et mere seriøst navn. Det skader forsiden, hvis der er noget, der ikke er detaljeret. "Matematik" er brugt flere steder.
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
