Matematik

en dum ligning

10. december 2006 af afsharkizi (Slettet)
Jeg er verdens dårligste til ligning er der en som vil hjælpe mig med denne her

9x = 81 + 9

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2006 af silberbauer (Slettet)

x = 10

dette får du ved

9x = 90

<=>

x = 10

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2006 af toffiedk (Slettet)

DVS

9x = 81+9

9x = 90

x = 90/9

x= 10

Svar #3
10. december 2006 af afsharkizi (Slettet)

Tak skal i have

Skriv et svar til: en dum ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.