Matematik
Funktioner
10. december 2006 af
Leah (Slettet)
Halløj,
jeg har en funktion med forskriften f(x) = 4e * ln(x)
Grafen for funktionen h med forskrift
h(x) = x^(2) - 8x - 5
har en tangent t, der er parallel med tangenten i punktet (e,f(e)9 til grafen for funktionen f.
Jeg skal så bestemme en ligning for tangenten t.
Hvordan i alverden griber jeg dette an? :/
jeg har en funktion med forskriften f(x) = 4e * ln(x)
Grafen for funktionen h med forskrift
h(x) = x^(2) - 8x - 5
har en tangent t, der er parallel med tangenten i punktet (e,f(e)9 til grafen for funktionen f.
Jeg skal så bestemme en ligning for tangenten t.
Hvordan i alverden griber jeg dette an? :/
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
