Matematik

meget simpel opgave om logaritmer

13. december 2006 af kemlmj (Slettet)
hey.. har lidt problemer med logaritmer.. vi havde det i 1.g men det er pludselig forsvundet fra mit hoved, så det er lidt halvt pinligt men spørgsmålet lyder:
hvordan regner man denne opgave:

log(2) + log(x) = 1

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2006 af allan_sim

#0.
Brug regnereglen

log(a) + log(b) = log(a*b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

log(2) + log(x) = 1

log(2x) = 1

2x = 10

x = 5

Svar #3
13. december 2006 af kemlmj (Slettet)

takker..

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)

Til Lisa:
Hvorfor løser du den ikke selv, siden den er simpel?

Skriv et svar til: meget simpel opgave om logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.