Matematik

Èn opgave.

13. december 2006 af Tonni-lindholmer (Slettet)
Er der nogen som vil hjælpe mig med denne opgave : [http://peecee.dk/?id=16680]

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2006 af ibibib (Slettet)

|AB|. Start med at bestemme vinklerne i trekant ABD. Derefter sinusrelationerne.

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2006 af mathon

|CD| = (tan(16.8)*4.5)/[tan(21.2)-tan(16.8)]

se evt.
http://peecee.dk/?id=16767

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2006 af Dk.SloBo (Slettet)

Du har alle vinkler og en side opgivet hvis du tænker dig lidt om :)

Ellers skriv mail så ska jeg hjælpe dig

Svar #4
14. december 2006 af Tonni-lindholmer (Slettet)

Jeg forstår det ikke, er der ikke en som kan hjælpe mig med den første opgave?

Svar #5
14. december 2006 af Tonni-lindholmer (Slettet)

Jeg har fundet alle vinklerne:

D = 180 - 21,2 = 158,8grader
B = 180 - 158,8 - 21,2 = 4,4grader
Den anden B = 180 - 90 - 21,2 = 68,8grader..

Hvad gør jeg så nu for at finde siderne?

Skriv et svar til: Èn opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.