Matematik
Differentialligning, integralkurve og punkt igen
18. december 2006 af
the87boy (Slettet)
Er der nogle, der kan hjælpe mig med denne opgave:
Givet differentialligningen:
dy/dx=(y^2)/(x^2)
Bestem løsningen til den integralkurve, hvis graf går gennem punktet (1,1)
Definitionsintervallerne er:
x>0
y>0
Men jeg kan ikke lige se, om den skal laves på samme måde som den anden eller hvordan
Givet differentialligningen:
dy/dx=(y^2)/(x^2)
Bestem løsningen til den integralkurve, hvis graf går gennem punktet (1,1)
Definitionsintervallerne er:
x>0
y>0
Men jeg kan ikke lige se, om den skal laves på samme måde som den anden eller hvordan
Svar #1
18. december 2006 af ibibib (Slettet)
Jeg ved ikke hvad den anden er, men du kan benytte separation af de variable.
S y^(-2) dy = S x^(-2) dx
S y^(-2) dy = S x^(-2) dx
Svar #2
18. december 2006 af the87boy (Slettet)
Hvorfor kommer de til at hedde x^(-2) og y^(-2)
Det er https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=291461
Det er https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=291461
Skriv et svar til: Differentialligning, integralkurve og punkt igen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
