Matematik
Nem ligning.
19. december 2006 af
p-forever (Slettet)
hej, jeg er igang med at løse denne opgave, men jeg sidder fast lige til den sidste del.
Kan I hjælpe mig?
Mit svar:
2x² + 4xy = 1
4xy =(1-2x²)
y = (1-2x²)/(4x), som indsat i V = y*x²
Dette giver så:
V = (1-2x²)/(4x)*x^2
V = (1-2x²)*(x/4)
V = (x/4) - 2/4x^3
V = (x/4) - (2/4)x^3
V = (1/4)x - (1/2)x^3
På forhånd tak :)
Kan I hjælpe mig?
Mit svar:
2x² + 4xy = 1
4xy =(1-2x²)
y = (1-2x²)/(4x), som indsat i V = y*x²
Dette giver så:
V = (1-2x²)/(4x)*x^2
V = (1-2x²)*(x/4)
V = (x/4) - 2/4x^3
V = (x/4) - (2/4)x^3
V = (1/4)x - (1/2)x^3
På forhånd tak :)
Svar #2
19. december 2006 af Woopee (Slettet)
Hvor er det lige du sidder fast?
Jeg kommer frem til samme resultat.. :)
Jeg kommer frem til samme resultat.. :)
Skriv et svar til: Nem ligning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
