Matematik

HASTER! ligninger

20. december 2006 af Zaga (Slettet)
har brug for hjælp til at løse denne ligning..


Z^3=32+126i

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2006 af Asger_ss (Slettet)

i=(Z^3-32)/126
Z=3.rod af (32+126i)

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2006 af Asger_ss (Slettet)

bare glem sidste post, stener

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. december 2006 af BoWie (Slettet)

i = (z^3-32)/126
Z =(2*(63*i+16))^1/3

Skriv et svar til: HASTER! ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.