Matematik

Ligning

25. december 2006 af Leah (Slettet)
Det er egentligt et fysik spørgsmål, men man skal dog isolerer u, hvilket jo er med matematiske redskaber (:

510Hz = (340 m/s / (340 m/s - U)) * 435 Hz

Hvordan isolerer man U?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. december 2006 af mathon

340 m/s - U = 435_Hz/(510_Hz)*340 m/s

-U = 435_Hz/(510_Hz)*340 m/s-340 m/s

U = 340 m/s - 435_Hz/(510_Hz)*340 m/s

Svar #2
26. december 2006 af Leah (Slettet)

Åhh tak (:

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.