Matematik

Differentier brøk

01. april 2007 af Emmee (Slettet)
Findes der en regle jeg kan gå efter når jeg skal differentierer funktioner som f(x)=x^2+5x/2x-8 ? Jeg har altid svært ved det når de er opstillet som brøker.

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2007 af ibibib (Slettet)

Ja da,

(f/g)'(x) = [f'(x)g(x)-f(x)g'(x)]/g(x)²

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=20114

Svar #3
01. april 2007 af Emmee (Slettet)

åh ja, tusinde tak, men hvordan sætter jeg den så = 0 ??

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april 2007 af allan_sim

#3.
En brøk er lig med 0, hvis tælleren er lig med 0 (og nævneren ikke samtidig er lig med 0).

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. januar 2009 af Skako (Slettet)

hey vil du ikke regne opgave 2 til mig tusind tak

Vedhæftet fil:ligninger.docx

Skriv et svar til: Differentier brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.