Matematik
funktion, haster
09. december 2002 af
SP anonym (Slettet)
Funktionen f er givet ved
f(x)=c*e^(k*x)
Bestem konstanterne c og k når det oplyses at f(2)=5 og f(7)=6.
Er der nogen der har en god ide ville jeg blive mega glad
Hilsen Rune
f(x)=c*e^(k*x)
Bestem konstanterne c og k når det oplyses at f(2)=5 og f(7)=6.
Er der nogen der har en god ide ville jeg blive mega glad
Hilsen Rune
Svar #1
09. december 2002 af RE (Slettet)
isoler enten c eller k i det ene tilfælde, fx f(2), og indsæt det fundne udtryk et i det andet tilfælde f(7)
Rune
Rune
Skriv et svar til: funktion, haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
