Matematik
funktioner
08. januar 2007 af
Malika (Slettet)
Hej hjælp,, vi er lige begyndt at lære om funktioner. men jeg er ikke så god til det. jeg vile lige spørger om der var nogen der kune hjælpe mig den her opgave..
på forhånd tak
http://peecee.dk/?id=20877
på forhånd tak
http://peecee.dk/?id=20877
Svar #1
08. januar 2007 af sigmund (Slettet)
Hvis du kalder afsats nr. for x, hvad står der så i den nederste række? Der er kun 7 afsatser. Ud fra dette sættes definitionsmængden til ...?
Svar #2
08. januar 2007 af Bumster (Slettet)
du har at gøre med en linær fkt: dvs
y=ax+b
Der er formlen:
a=(y2-y1)/(x2-x1)
hvor koordinaterne (x1,y1) og (x2,y2) er to af de 3 koordinater du har fået oplyst.
herved får du en udregnet en hældningskoefficient (a)
(hvis jeg har regnet rigtigt gir det 3,4.
for at udregne b, indsætter du blot et af de tre punkter sammen med a i y=ax+b og isolerer b.
y=ax+b
Der er formlen:
a=(y2-y1)/(x2-x1)
hvor koordinaterne (x1,y1) og (x2,y2) er to af de 3 koordinater du har fået oplyst.
herved får du en udregnet en hældningskoefficient (a)
(hvis jeg har regnet rigtigt gir det 3,4.
for at udregne b, indsætter du blot et af de tre punkter sammen med a i y=ax+b og isolerer b.
Svar #4
09. januar 2007 af sigmund (Slettet)
#3,
Det har jeg også tænkt mange gange. Jeg er sikker på, at mange af spørgsmålene herinde kunne undgås, hvis folk gad studere deres bog lidt nærmere.
Det har jeg også tænkt mange gange. Jeg er sikker på, at mange af spørgsmålene herinde kunne undgås, hvis folk gad studere deres bog lidt nærmere.
Skriv et svar til: funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
