Matematik

m. 3 hældningspunkter !

09. januar 2007 af Sannaen (Slettet)
Hvordan jeg skal udregne denne er og bliver mig en gåde ! derfor beder jeg om hjælp .

Jeg skal lave en graf af en linje som går igemmen startpunktet ((0,0)?) og som har hældningspunkterne: a)-2, b) -4, c) 4

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2007 af Peter_F (Slettet)

Hvad er et hældningspunkt? Har jeg da aldrig hørt før...

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2007 af mathon

hældningspunkt er formentlig lig med hældningstal!

alle rette linjer gennem (0,0) har enligning på
formen
y = a*x, hvor a er hældningstallet

a) y = -2x

b) y = ??

c) y = ??

Svar #3
09. januar 2007 af Sannaen (Slettet)

#2 det må jeg nok indrømme at jeg ikke helt forstår..

Og jeg skrev forkert før Undskyld ! Jeg skal ikke lave en graf men en ligning For grafen istedet !


Svar #4
09. januar 2007 af Sannaen (Slettet)

Ingen som kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. januar 2007 af mathon

a) y = -2x

b) y = -4x

c) y = 4x

Svar #6
09. januar 2007 af Sannaen (Slettet)

#5 Ej,Lækkert Det var det præcis samme jeg fandt frem til ! Tusind tak . Tak for din tid og hjælp (:

Skriv et svar til: m. 3 hældningspunkter !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.