Matematik

matematik

10. januar 2007 af morten-2 (Slettet)
er der nogen der kan forklar formlen til den opgave.
Trekant ABC er retvinklet med vinkel C ret. bestem den sidste side, når
1. a=3 og b=6

tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2007 af me_strix (Slettet)

Brug pythagoras lærersætning: c^2 = a^2 + b^2

(Den siddste sidste side er c)

Svar #2
10. januar 2007 af morten-2 (Slettet)

tak..:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Det er godt at du takker Morten

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.