Matematik
matematik
10. januar 2007 af
morten-2 (Slettet)
er der nogen der gider at skrive formlen til opgaven.
1) En kapital på 15000 kr. forrentes med en fast årlig procentvis rente. efter 8 år står der 28809,07 kr. på kontoen. hvor mange procent er den årlige rente?
tak på forhånd
1) En kapital på 15000 kr. forrentes med en fast årlig procentvis rente. efter 8 år står der 28809,07 kr. på kontoen. hvor mange procent er den årlige rente?
tak på forhånd
Svar #2
10. januar 2007 af dnadan (Slettet)
suplement til #1:
k(n)=Ko*(1+r)^n
hvor:
k(n), er kapitalen efter antal år.
Ko, er start kapitalen
r=rentesatsen, som decimaltal
n= antal terminer(i dette tilfælde år)
k(n)=Ko*(1+r)^n
hvor:
k(n), er kapitalen efter antal år.
Ko, er start kapitalen
r=rentesatsen, som decimaltal
n= antal terminer(i dette tilfælde år)
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
