Matematik

ligninger, diff.

10. januar 2007 af razi (Slettet)
hej..
jeg skal løse denne liging: 2 * sin x = 0,8 ; x e [0;2pi]

har denne her funktion: f(x) = 5 * sin x + 2x
og skal finde f'(0)..
jeg ved ik om det kan passe men fik det til 7 ?

nogen dr kan hjælpe?..
tusinde tak ..

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=21490

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

arctan x = x -x^3 +x^5/2! -x^7/3! +x^9 /4!

Skriv et svar til: ligninger, diff.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.