Matematik
Integral af: x * cos(x²) dx
13. marts 2004 af
Cas_sen (Slettet)
Hej;
Bør man ved dette integral:
x * cos(x²) dx
benytte partiel eller substitution ?
Bør man ved dette integral:
x * cos(x²) dx
benytte partiel eller substitution ?
Svar #1
13. marts 2004 af Esmil (Slettet)
Du skal bruge substitution, men prøv lige at se her:
S x*cos(x^2) dx = S ½*2x*cos(x^2) dx =
½ S 2x*cos(x^2) dx
Hvis du nu tænker på kædereglen, minder det indenfor integraletegnet dig så ikke om noget...
S x*cos(x^2) dx = S ½*2x*cos(x^2) dx =
½ S 2x*cos(x^2) dx
Hvis du nu tænker på kædereglen, minder det indenfor integraletegnet dig så ikke om noget...
Skriv et svar til: Integral af: x * cos(x²) dx
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
