Matematik

funktion

15. januar 2007 af bobblomst (Slettet)
f(3)=2 og f(6)=-1

hvis man ser op det jeg har skrevet ovenover....hvad er så x1 og y1 og x2 og y2, for skal nemlig finde a og skal derfor bruge delta x og y..

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2007 af rikshan (Slettet)

x1 er 3
og y1 er 2

x2 er 6
og y1 er -1

Hvad skal du bruge delta x og y til!?

Det er vel mat.?!

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2007 af allan_sim

#0.
Det er ligemeget, hvad du vælger til at være x1, så længe du holder x1 og y1 sammen, dvs. enten er x1=3 og y1=2, eller x1=6 og y1=-1.

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.