Matematik
Tredjegradsligning uden hjælpemidler
16. januar 2007 af
MWolle (Slettet)
Hvordan løser jeg en tredjegradsligning uden hjælpemidler?
Ligningen lyder: (x-1)(x^2-4)=0, som jeg har omskrevet til: x^3-x^2-4x+4=0
Hvordan gør jeg?
Ligningen lyder: (x-1)(x^2-4)=0, som jeg har omskrevet til: x^3-x^2-4x+4=0
Hvordan gør jeg?
Svar #2
16. januar 2007 af MWolle (Slettet)
Det kan jeg godt se, men hvordan går jeg så videre? :) Skal jeg gætte mig frem?
Svar #3
16. januar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Arh, prøv nu lige at se godt på hvad der står i #1 og så overvej hvad der skal gælde for at et udtryk er lig med nul.
Arh, prøv nu lige at se godt på hvad der står i #1 og så overvej hvad der skal gælde for at et udtryk er lig med nul.
Skriv et svar til: Tredjegradsligning uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
