Matematik

Løs ligningen

20. januar 2007 af saif89_dk (Slettet)
hej

5^n+5^n+5^n+5^n+5^n=5^25

find n?

hvordan kan man finde n?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2007 af ibibib (Slettet)

5^n+5^n+5^n+5^n+5^n=5^25 <=>
5·5^n = 5^25

Svar #2
20. januar 2007 af saif89_dk (Slettet)

Ja men man kan ikke ikke finde n.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2007 af Matkaj

<=>5^n=5^24
Tag log på begge sider

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2007 af Matkaj

...eller se på udtrykket i #3 det fremgår deraf hvad n må være!

Svar #5
21. januar 2007 af saif89_dk (Slettet)

Jeg kan ikke fundet. kan du ikke visse mig hvordan kan man taste den på lommeregne

Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.