Matematik
Matematik - haster - differnetial
15. marts 2004 af
Niels (Slettet)
Har et problem med opgave 4 i nedensåtende sæt
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer03/2003-8-7-MED.pdf
Hvad betyder det når der står jeg skal bestemme fordampningshastigheden Dv/dt til tidspunktet t=10 (kan ikke helt lige huske det :))
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer03/2003-8-7-MED.pdf
Hvad betyder det når der står jeg skal bestemme fordampningshastigheden Dv/dt til tidspunktet t=10 (kan ikke helt lige huske det :))
Svar #1
15. marts 2004 af Esmil (Slettet)
Jamen opgaven gir dig jo en forskrift for dV/dt, nemlig
dV/dt = -0,1·V^(2/3)
så det er jo bare at sætte V = 64 ind. (Fordampningshastigheden afhænger ikke af tiden, hvilket giver god mening.)
Det bliver først mindre nemt i næste opgave, når man skal finde V(t).
dV/dt = -0,1·V^(2/3)
så det er jo bare at sætte V = 64 ind. (Fordampningshastigheden afhænger ikke af tiden, hvilket giver god mening.)
Det bliver først mindre nemt i næste opgave, når man skal finde V(t).
Svar #2
15. marts 2004 af Niels (Slettet)
ok, er lang tid siden vi har haft om differentialligninger og jeg syntes også vi skulle bruge t til noget (men det skal vi jo først i næste opgave)
takker
takker
Skriv et svar til: Matematik - haster - differnetial
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
