Matematik
formlen
21. januar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hvad hedder formlen for sådan en opgave:
"Hvor mange procent udgør 6kr. af 300kr"
________ %
Jeg ved godt hvad formlen hedder når man skal finde hvor mange kr. det udgør:
Beløbet*100/procent
Er det rigtig?
"Hvor mange procent udgør 6kr. af 300kr"
________ %
Jeg ved godt hvad formlen hedder når man skal finde hvor mange kr. det udgør:
Beløbet*100/procent
Er det rigtig?
Svar #1
21. januar 2007 af iinnaj (Slettet)
hvor meget er 1% af de 300 kr?
300/100 = 3
Hvor mange procent er 6 kr så hvis 1% er 3 kroner:
6/3 = 2
Dvs 2%
formlen hedder
(6/300) * 100
eller
(6*100)/300
300/100 = 3
Hvor mange procent er 6 kr så hvis 1% er 3 kroner:
6/3 = 2
Dvs 2%
formlen hedder
(6/300) * 100
eller
(6*100)/300
Skriv et svar til: formlen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
