Matematik
Vækst
22. januar 2007 af
Lützen (Slettet)
Ligningen for posetiv vækst er : Kn=K(1+r)^n
Nogen der kan fortælle mig hvordan den nagative ligning ser ud?
Nogen der kan fortælle mig hvordan den nagative ligning ser ud?
Svar #1
22. januar 2007 af mathon
positiv vækst Kn=K(1+r)^n hvor r>0
negativ vækst Kn=K(1+r)^n hvor r<0
negativ vækst Kn=K(1+r)^n hvor r<0
Svar #2
22. januar 2007 af Lützen (Slettet)
Okay tak . men kan du så ikke lige hjælpe mig med en opgave ?
1985: 475,6 mio freon
hvis man vælger at nedsætte industriproduktionen af freon med 10 % pr. år, hvor mange år vil der da gå, for produtionen er halveret ?
1985: 475,6 mio freon
hvis man vælger at nedsætte industriproduktionen af freon med 10 % pr. år, hvor mange år vil der da gå, for produtionen er halveret ?
Skriv et svar til: Vækst
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
