Matematik
Matematik-hjælp.
22. januar 2007 af
Tonni-lindholmer (Slettet)
En eksponentielfunktion er givet ved f(x) = 2,5*1,3^x
a) Angiv koordinaterne for skæringspunktet mellem grafen og y-aksen.
- Hvordan gør jeg dette?
b) Hvilken funktionsværdi svarer til x=2,7?
- Funktionsværdien er 1,64317, fordi det man bare skal gøre er at tage kvadratroden af x, ikke?
c) Løs ligningen f(x) = 15 grafisk. Beskriv fremgangsmåden.
- Hvordan gør jeg dette?
Jeg har skrevet mine bud og spørgsmål under hver opgave efterfulgt af en bindestreg, jeg håber I vil hjælpe.
a) Angiv koordinaterne for skæringspunktet mellem grafen og y-aksen.
- Hvordan gør jeg dette?
b) Hvilken funktionsværdi svarer til x=2,7?
- Funktionsværdien er 1,64317, fordi det man bare skal gøre er at tage kvadratroden af x, ikke?
c) Løs ligningen f(x) = 15 grafisk. Beskriv fremgangsmåden.
- Hvordan gør jeg dette?
Jeg har skrevet mine bud og spørgsmål under hver opgave efterfulgt af en bindestreg, jeg håber I vil hjælpe.
Skriv et svar til: Matematik-hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
