Matematik
ret
22. januar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
0,2% af 1500 kr. = 75kr.
3*-5 + 4^2 = 1
-5^2+4/2 = 27
2*-5-4 = -14
3(2a-2)-7 = 6a-13
Rumfang af en kasse - hvor siderne er; 18cm, 5 cm og 10 cm.
V = 900 cm'3
En kasse med dobbelt så lange kanter har rumfanget: 900*2 = 1800 cm'3
Rigtige?
3*-5 + 4^2 = 1
-5^2+4/2 = 27
2*-5-4 = -14
3(2a-2)-7 = 6a-13
Rumfang af en kasse - hvor siderne er; 18cm, 5 cm og 10 cm.
V = 900 cm'3
En kasse med dobbelt så lange kanter har rumfanget: 900*2 = 1800 cm'3
Rigtige?
Svar #2
22. januar 2007 af QaZZaQ
0,2% af 1500: (1500/100)*0,2
Siderne er 18*2cm, 5*2cm og 10*2cm; V=2*2*2*900cm3
Siderne er 18*2cm, 5*2cm og 10*2cm; V=2*2*2*900cm3
Svar #3
22. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)
dvs. den første opgave er: 3kr.
Sidste opgave:
18*2 = 36
5*2 = 10
10*2 = 20
36*10*20 = 7200 cm3
Sidste opgave:
18*2 = 36
5*2 = 10
10*2 = 20
36*10*20 = 7200 cm3
Skriv et svar til: ret
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
