Matematik

Funktion

25. januar 2007 af camilla9863 (Slettet)
Lineær funktion

Antal elever på efterskoler som funktion af antal år efter 1970 har regnet ud til at være
f(x) = 570,583x -111934,34

skal så regne ud hvor meget antaller af elever vokser over en 3årig periode ifølge den model... Kan nogen hjælpe mig???

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=24534


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2007 af allan_sim

#0.
Dit resultat lyder ganske usandsynligt. Ifølge det skulle der f.eks. være f(30)=-94817 elever på efterskoler i år 2000.....

Svar #3
25. januar 2007 af camilla9863 (Slettet)

Den skal jeg nok lige have forklaret lidt nærmere :S

???

Svar #4
25. januar 2007 af camilla9863 (Slettet)

Passer vel fint f(x) = 570,583x + (-1119348,34)

for år 2000 = f(x) 570,583*2000+ (-111934,34)
= 21817,66

Svar #5
25. januar 2007 af camilla9863 (Slettet)

Passer vel fint f(x) = 570,583x + (-1119348,34)

for år 2000 = f(x) 570,583*2000+ (-111934,34)
= 21817,66

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. januar 2007 af allan_sim

#3.
Funktionen skal angive antal elever som funktion af abtal år efter 1970. I år 2000 er der gået 30 år siden 1970 - derfor udregnes f(30) for at finde elevtallet her. Du skal med andre ord justere på dit b.

Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.