Matematik
2. andegradsligning
25. januar 2007 af
knnico (Slettet)
Tak for hjælpen i sidste indlæg.
Jeg har en mere:
(1/x)-(3/x^2) = 0
hvordan behandler man den så man kan finde diskriminanten? Man kan vel gange med 3?
Jeg har en mere:
(1/x)-(3/x^2) = 0
hvordan behandler man den så man kan finde diskriminanten? Man kan vel gange med 3?
Svar #1
25. januar 2007 af frodo (Slettet)
du ser tydeligt at x ikke er 0. Du kan derfor gange igennem med x^2, så der står
x-3=0
x-3=0
Skriv et svar til: 2. andegradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
