Matematik

1/ (2vx+4) = 1/6. Hvad gir det?

27. januar 2007 af Mathias (Slettet)
Nogen som kan hjælpe mig med ovenstående.

Svar #1
27. januar 2007 af Mathias (Slettet)

Det er et kvadratrodstegn og ikke et v.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)

Hvis ellers x+4 står under rodtegnet:

1/(2sqrt(x+4)) = 1/6 <=>
2*sqrt(x+4) = 6 <=>
sqrt(x+4) = 3 <=>
x+4 = 9 <=>
x=5

Skriv et svar til: 1/ (2vx+4) = 1/6. Hvad gir det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.