Matematik
opgave
01. februar 2007 af
Chokolade-expert (Slettet)
Nogen gode mat'ere der kan hjælpe mig med at finde f'(x0) (differentialkvotienten) i disse opgaver?
1)f(x)=(5*kvadratrod(x) - 2x)(-3/x)+2)
2)f(x)=3(2x^2 -6x +9)
3)f(x)=(6*hvadratrod(x) + x^2)3*kvadratrod(x)
4)f(x)= -(1/2x) + (kvadratrod(x)/5)
5)f(x)=(2x^2 - 3x +4)/(3x^2 + 2x -1)
1)f(x)=(5*kvadratrod(x) - 2x)(-3/x)+2)
2)f(x)=3(2x^2 -6x +9)
3)f(x)=(6*hvadratrod(x) + x^2)3*kvadratrod(x)
4)f(x)= -(1/2x) + (kvadratrod(x)/5)
5)f(x)=(2x^2 - 3x +4)/(3x^2 + 2x -1)
Svar #1
01. februar 2007 af JP_NSE (Slettet)
1) f'(x)= 15/kvadratrod(x)
2) f'(x)= 6(2x-3)
3) f'(x)= (15*x^(3/2))/2 + 18
Det er hvad jeg lige har kunne nå:) håber det er i orden
2) f'(x)= 6(2x-3)
3) f'(x)= (15*x^(3/2))/2 + 18
Det er hvad jeg lige har kunne nå:) håber det er i orden
Skriv et svar til: opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
