Matematik
ligning
02. februar 2007 af
karlmarx (Slettet)
hej..
12-(x^2-2x+2x-4)
hvordan ganger man det ud ?
12-(x^2-2x+2x-4)
hvordan ganger man det ud ?
Svar #4
02. februar 2007 af -Zeta- (Slettet)
Her er ikke tale om en ligning, men derimod (sandsynligvis) et reduceringsstykke.
12 - (x^2 - 2x + 2x - 4)
Parentesen ganges ud med -1, da det er en minusparentes. Herved fås.
12 - x^2 + 2x - 2x + 4
Du reducerer og får
16 - x^2
12 - (x^2 - 2x + 2x - 4)
Parentesen ganges ud med -1, da det er en minusparentes. Herved fås.
12 - x^2 + 2x - 2x + 4
Du reducerer og får
16 - x^2
Svar #6
02. februar 2007 af RenePedersen (Slettet)
16+2x-7=x^2
<=>
-x^2+2x+16=0
Nu har du en andengradsligning, som du kan løse ved at finde determinanten ;)
<=>
-x^2+2x+16=0
Nu har du en andengradsligning, som du kan løse ved at finde determinanten ;)
Svar #7
02. februar 2007 af -Zeta- (Slettet)
#5.
Orden leddene, så de står på formlen for en andengradsligning.
ax^2 + bx + c = 0
Og udregn den bagefter som en normal andengradsligning.
Orden leddene, så de står på formlen for en andengradsligning.
ax^2 + bx + c = 0
Og udregn den bagefter som en normal andengradsligning.
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
