Matematik
diff. ligning
04. februar 2007 af
ildbent (Slettet)
søger lidt tips til denne opgave:
y´ = 1/2y - 2
Hvor y > 4
y´ = 1/2y - 2
Hvor y > 4
Svar #1
04. februar 2007 af eightx2 (Slettet)
Du må have en bog hvori der står, hvordan løsningen til differentialligningen på formen y'=ay-b ser ud.
Svar #2
04. februar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Tip 1: Integrer ligningen.
Tip 2: Husk integrationskonstanten.
Tip 1: Integrer ligningen.
Tip 2: Husk integrationskonstanten.
Svar #4
04. februar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#3:
Nej, jeg kender kun Eulers approksimation -- ``approximation'' er slet ikke et ord, men hvad har det i øvrigt med sagen at gøre? Jeg ser intet punkt som integrakurven skal gå gennem.
Nej, jeg kender kun Eulers approksimation -- ``approximation'' er slet ikke et ord, men hvad har det i øvrigt med sagen at gøre? Jeg ser intet punkt som integrakurven skal gå gennem.
Skriv et svar til: diff. ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
