Matematik
haster areal og omdrehningslegeme
04. februar 2007 af
Physed (Slettet)
En funktion f er bestemt ved
f(x)=x^3-4x
man skal så finde to arealer M1 og M2 og man skal vha stamfunktionen bestemme arealet af M1 som er førsteaksen og grafen for funktionen f afgrænser i 2. kvadrant
Man skal finde M1 hvilket jeg gjorde og fik den til -4 man skal så herefter gøre rede for at arealet af M1 er lig med M2 og M2 er arealet der afgrænses af 1. asken og fukntionen i fjerde kvadrant.. hvorn kan det være at de er ens for det er de.. og spørgsmål 2 Bestem ved hjælp af stamfunktionen V af omdrejningslegemet der fremkommer når M1 drejes 360 grader om førsteaksen her spørgsmålet bar hvad er stamfunktionen til f(x) er det ik bar: 1/4*x^4-4/2x^2??
En anden opg:
hvad er stamfunktionen til
f(x)=0,12xkvrod16-x^2 keg kom frem til noget mærkeligt for dette er en sammensat funktion..
En tredie:
Hvad er stamfunk til
f(x)=(e^2x)-2e^x
f(x)=x^3-4x
man skal så finde to arealer M1 og M2 og man skal vha stamfunktionen bestemme arealet af M1 som er førsteaksen og grafen for funktionen f afgrænser i 2. kvadrant
Man skal finde M1 hvilket jeg gjorde og fik den til -4 man skal så herefter gøre rede for at arealet af M1 er lig med M2 og M2 er arealet der afgrænses af 1. asken og fukntionen i fjerde kvadrant.. hvorn kan det være at de er ens for det er de.. og spørgsmål 2 Bestem ved hjælp af stamfunktionen V af omdrejningslegemet der fremkommer når M1 drejes 360 grader om førsteaksen her spørgsmålet bar hvad er stamfunktionen til f(x) er det ik bar: 1/4*x^4-4/2x^2??
En anden opg:
hvad er stamfunktionen til
f(x)=0,12xkvrod16-x^2 keg kom frem til noget mærkeligt for dette er en sammensat funktion..
En tredie:
Hvad er stamfunk til
f(x)=(e^2x)-2e^x
Skriv et svar til: haster areal og omdrehningslegeme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
