Matematik

isoler m

05. februar 2007 af barbie_girl (Slettet)
10=1.4*10,5*0,1288^m

er der nogen der kan hjælpe mig med at isoler m?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2007 af dnadan (Slettet)

hint: Logaritmer

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2007 af mathon

10=1.4*10,5*0,1288^m

10/(1.4*10,5)=0,1288^m

ln[10/(1.4*10,5)]=m*ln(0,1288)

m = ln[10/(1.4*10,5)]/ln(0,1288)

Svar #3
05. februar 2007 af barbie_girl (Slettet)

mange tak:-)

Skriv et svar til: isoler m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.