Matematik
Ligning
05. februar 2007 af
Hollywoodstar (Slettet)
Hej
Jeg skal løse den her ligning uden hjælpe midler:
f(x) = x^3-4x
f(x) afgrænser sammen med førsteaksen en punktmængde, der har et areal.
Skal bestemme arealet.
Jeg skal først løse ligning x^3-4x = 0, dermed får jeg 3 x værdier. Jeg ved ikke hvordan man løser en tredjegradsligning pr. håndkraft?
Jeg skal løse den her ligning uden hjælpe midler:
f(x) = x^3-4x
f(x) afgrænser sammen med førsteaksen en punktmængde, der har et areal.
Skal bestemme arealet.
Jeg skal først løse ligning x^3-4x = 0, dermed får jeg 3 x værdier. Jeg ved ikke hvordan man løser en tredjegradsligning pr. håndkraft?
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
