Matematik
Cirkel?
11. februar 2007 af
compaqcompaq (Slettet)
Jeg skal finde koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem C2 og førsteaksen
radius= 3 Centrum 8,1
Cirkel C2 har ligningen x^2-16x+y^2= - 56
Førsteaksen er vel y = 0
(x-8)^2+((0x+0)-1) = 3^2
(x^2 - 16x +64 +1 -9= 0
x^2 -16x + 56 = 0
d= 16^2-4 * 1 *56 = -240
nej det er forkert... ikke?? nogen der kan hjælpe??
radius= 3 Centrum 8,1
Cirkel C2 har ligningen x^2-16x+y^2= - 56
Førsteaksen er vel y = 0
(x-8)^2+((0x+0)-1) = 3^2
(x^2 - 16x +64 +1 -9= 0
x^2 -16x + 56 = 0
d= 16^2-4 * 1 *56 = -240
nej det er forkert... ikke?? nogen der kan hjælpe??
Svar #2
11. februar 2007 af compaqcompaq (Slettet)
okay ja skrev det lige forkert.. men hvordan fortsætter jeg?
Svar #3
11. februar 2007 af ibibib (Slettet)
(x-8)²+(y-1)²=9
(x-8)²+(0-1)²=9
x²-16x+64+1=9 (kvadratsætning)
osv.
(x-8)²+(0-1)²=9
x²-16x+64+1=9 (kvadratsætning)
osv.
Svar #6
11. februar 2007 af compaqcompaq (Slettet)
hvordan er det muligt at få 192? giver det ikke kun 32?
Skriv et svar til: Cirkel?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
