Matematik
opgave
12. februar 2007 af
tullerpigen (Slettet)
Funktionerne f og g er oplyst ved:
f(3)=2, g(3)=-1, f'(3)=4, g'(3)=5
funktionen h er bestemt ved, at h(x)=(fg)(x).
- Bestem en ligning for tangenten til grafen for h i (3,(h(3))
Er der ikke nogen som kort og hurtigt kan hjælpe mig med opgaven?
f(3)=2, g(3)=-1, f'(3)=4, g'(3)=5
funktionen h er bestemt ved, at h(x)=(fg)(x).
- Bestem en ligning for tangenten til grafen for h i (3,(h(3))
Er der ikke nogen som kort og hurtigt kan hjælpe mig med opgaven?
Skriv et svar til: opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
