Fysik
hjælp til 3.g opgave ?
15. februar 2007 af
qazxcvbnm (Slettet)
jeg har om verdensrummet og er gået i stå i spørgmålet:
vis at strålingens temp kan udtrykkes som T = (1+z)T1, z er rødforskydning T1 temp i dag.
og så skal jeg også beregne z på rekombinationstidspunktet
please er der ikke nogen der vil hjælpe mig lidt ?
vis at strålingens temp kan udtrykkes som T = (1+z)T1, z er rødforskydning T1 temp i dag.
og så skal jeg også beregne z på rekombinationstidspunktet
please er der ikke nogen der vil hjælpe mig lidt ?
Svar #2
15. februar 2007 af qazxcvbnm (Slettet)
den har jeg set på, og den har ikk rigtig hjulpet mig.
Svar #3
15. februar 2007 af Riemann
Se i det følgende kompendium:
http://www.emu.dk/gym/fag/fy/uvm/forsoeg/data/kompendium_5udg.pdf
Se specielt på formlerne:
R(t)=1/(1+z),
og
T(t)=T_0 / R(t).
http://www.emu.dk/gym/fag/fy/uvm/forsoeg/data/kompendium_5udg.pdf
Se specielt på formlerne:
R(t)=1/(1+z),
og
T(t)=T_0 / R(t).
Svar #4
15. februar 2007 af qazxcvbnm (Slettet)
1000 tak. prøvede at finde formlerne selv men kunne jeg bare ikke :)
Skriv et svar til: hjælp til 3.g opgave ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
