Matematik
forståelses spørgsmål diff.lign.
23. februar 2007 af
The nørd (Slettet)
kan det passe, at hvis man får at vide at differentialligningen= dy/dx=3y^2
at det så svarer til
integralet (1/3y^2*dy)= integral (1*dx)?
ser det ik rigtigt ud? :S
er nemlig lidt i tvivl
at det så svarer til
integralet (1/3y^2*dy)= integral (1*dx)?
ser det ik rigtigt ud? :S
er nemlig lidt i tvivl
Skriv et svar til: forståelses spørgsmål diff.lign.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
